Профессия : медицинский представитель

Автор VEGA, Жовтня 27, 2013, 20:51:13 PM

« попередня тема - наступна тема »

VEGA

Цитата: Medved від Жовтня 11, 2013, 12:58:07 PM
МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 09.10.2013 р. № 870
ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ НАСТАНОВИ
«ЛІКАРСЬКІ ЗАСОБИ. НАЛЕЖНА ПРАКТИКА ПРОМОЦІЇ»

http://www.apteka.ua/article/256028

жить станет еще веселее ((
Свершилось: профессия МП признана официально!))
И также официально признана необходимость визитов медицинских представителей назло управленцам,запрещающим посещение МП.

Правда,данная "Настанова"запрещает  озвучивать реального производителя препаратов конкурентов и объемы их закупок.
Fortuna,infortuna,forti una

VEGA

ЦитуватиСвершилось: профессия МП признана официально!))
И также официально признана необходимость визитов медицинских представителей назло управленцам,запрещающим посещение МП.
Недолго длилось "официальное счастье."))

Документ скасовано відповідно до наказу МОЗ України від 18.11.2013 р. № 984

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 18.11.2013 р. № 984

Про скасування наказу Міністерства охорони здоров'я України від 09 жовтня 2013 року № 870

Відповідно до пункту 9 Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого Указом Президента України від 13 квітня 2011 року № 467, з метою приведення нормативно-правового акта у відповідність до законодавства України та, з урахуванням зауважень професійних громадських організацій,

НАКАЗУЮ:

1. Скасувати наказ Міністерства охорони здоров'я України від 09 жовтня 2013 року № 870 «Про затвердження настанови «Лікарські засоби. Належна практика промоції».

2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра – керівника апарату Р. Богачева.

Міністр   Р. Богатирьова

http://www.apteka.ua/article/262636
Fortuna,infortuna,forti una

Корвин

Только что из Евросоюза. При въёзде ихние таможники спросили профессию. Мой ответ "drug manager" на пару мгновений вызвал столбняк у всей их смены  :2funny: :2funny: :2funny:
Если Вам не нравится то, что я пишу - значит я мудак, а Вы пушистая пуська. Успокойтесь, всё хорошо, не обращайте на мудаков внимания ;)

Medved

Цитата: Корвин від Лютого 18, 2014, 18:18:15 PM
Только что из Евросоюза. При въёзде ихние таможники спросили профессию. Мой ответ "drug manager" на пару мгновений вызвал столбняк у всей их смены  :2funny: :2funny: :2funny:

конечно, у них же наркоторговцы обычно стараются не рассказывать о своей работе  ;D
Como dos y dos son cuatro

Eyebrowny

If I'm interested in further studies. Where to find this information.