Науково - практична конференція по педіатрії Луганськ 22-23 квітня 2013

Автор jack21, Березень 19, 2013, 15:18:26 PM

« попередня тема - наступна тема »

jack21

Маємо честь запросити Вас взяти участь у роботі II Всеукраїнської науково-практичної конференції ,,Сучасні проблеми здоров'я та якості життя дітей та підлітків", яка відбудеться   22-23 квітня 2013 р. Конференція  внесена до реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій (посвідчення № 491).
До участі в роботі науково – практичної конференції запрошуються лікарі-педіатри, лікарі загальної практики (сімейні лікарі) та лікарі суміжних спеціальностей.
  Науково-практичні напрямки конференції:
1. Медико – соціальні аспекти стану  здоров'я та сучасний спектр соматичної патології у дітей та підлітків.
2. Корекція шкідливих впливів на стан адаптаційних  резервів та якість життя дітей та підлітків в залежності від соціальних умов, віку, статі, наявності хронічних соматичних хвороб, екологічної складової.
3. Особливості психосоціальної адаптації у дітей та підлітків на сучасному етапі та її вплив на стан здоров'я.
4. Іноваційні методи в діагностиці, лікуванні, та профілактиці захворювань дітей.
5. Профілактика як основа сучасної педіатрії.
Форми участі у конференції:
•   доповідь у засіданнях
•   стендова доповідь
•   участь у засіданні
•   публікація тез
•   для фірм та організацій – проведення виставок, презентацій сучасних засобів діагностики та лікування
Контактні телефони:
кафедра педіатрії  з дитячими   інфекціями та дитячою хірургією
Луганський державний медичний університет
доцент Сабадаш Євген Євгенович
тел 0992887747
e-mail: syasuni@mail.ru

TheLionMonkey

Nokosiwada