Дела соседские

Автор Корвин, Листопада 25, 2012, 00:35:52 AM

« попередня тема - наступна тема »

Prime

Цитата: Bolivar від Квітня 10, 2013, 23:23:11 PM
Театр абсурда.
Хозяевам квартиры не понравились два гостя.Их заподозрили в краже ложечек и подвергли остракизму.И лишив права голоса указали на дверь.Затем один из хозяев в качестве гостя пришел в другую квартиру,в которой его бывшие гости снимают угол и устроил им публичную порку.
А что мешает пригласить их назад? Извиниться,разобраться и если потребуется еще раз извиниться? И сделать это в своей вотчине,а не разносить сор по всем доступным местам. И не ставить в неловкое положение тех,кто в свою очередь, может кому-то тоже указать на дверь.
Колись один тренер сказав фразу, яка мені дуже запамяталася: "В менеджера слово "ні" повинно бути виважене, як мишяк в аптекаря". Я дуже рідко вимовляю це слово. Але тут я вимушений сказати ні. Тут ти не правий. Люди повели себе неналежним чином(не по GMP). Не не ЖПМ якісь там правила якихось там форумів, це просто не по людськи. Зараз Жора в темі про "Лживі вакансії" пробуває поміняти свої пости так щоб було не пальоно. Чим ще раз доводить що був не правий.
Ніхто нікого не випоров. Афоня клон - в топку. Жорі попередження і ласкаво просимо.
Агне бу (с)

Prime

Цитата: Spring від Квітня 10, 2013, 23:31:42 PM
Я была зерегистрирована на медпредко, потом забыла пароль или пароль к почте - уже не помню, создала новый ник. Прошло какое-то время - путем упорных втыков возродился старый... По-моему, был еще какой-то... Сейчас помню один ник и ни одного пароля. Не понимаю, в чем проблема вообще? Кстати, тут у меня тоже были клоны, но я и их не помню, и не только у меня  :coolsmiley:
Люди створюють клони для групового тролінгу і піагру(антипіару) певних Ко, чим спотворюють картину реальності. Тому це проблема.  Індиферентні клони, клони чоловік-жінка, клони "в нас всіх тут один інтернет" - не заборонені і ніколи не будуть переслідуватися. Ви це чудово знаєте)
Якщо у Вас є нік від якого треба відновити пароль то можна написати будь якому з модерів чи адміну і ми Вам відновимо

Бонни

Модеры, а можно как-то прекратить этот, простите, срач?
На фига нам тут прАблемы соседей?  Сколько можна???   Вам там не сидится?  Решили тут еще свое г... повозить? Реально там сами модеры столько ников наклонили лишь бы активность демонстрировать... Сами с собой разберитесь, соседи и не стоит нам тут мусорить.
Красивая женщина - это профессия,
А всё остальное - сплошное любительство.

Spring

Как только в этой теме появляются сообщения, так сразу же появляются сообщатели, из чего следует, что есть еще порох в пороховницах. Меня - не напрягает.
Цитата: Relay від Квітня 10, 2013, 23:37:26 PM
Люди створюють клони для групового тролінгу і піагру(антипіару) певних Ко, чим спотворюють картину реальності. Тому це проблема.  Індиферентні клони, клони чоловік-жінка, клони "в нас всіх тут один інтернет" - не заборонені і ніколи не будуть переслідуватися. Ви це чудово знаєте)
Якщо у Вас є нік від якого треба відновити пароль то можна написати будь якому з модерів чи адміну і ми Вам відновимо
поки не треба  :)

The road to hell is paved with good intentions

Prime

Цитата: Бонни від Квітня 10, 2013, 23:50:20 PM
Модеры, а можно как-то прекратить этот, простите, срач?
На фига нам тут прАблемы соседей?  Сколько можна???   Вам там не сидится?  Решили тут еще свое г... повозить? Реально там сами модеры столько ников наклонили лишь бы активность демонстрировать... Сами с собой разберитесь, соседи и не стоит нам тут мусорить.
Ну це специфіка теми. Крім того цього разу лайт варіант. Г...на майже нема, тільки позиційне протистояння. Так би мовити. І схоже вже і воно вичерпано.

Бонни

Хорошо бы....  Медвед, а  можна эту темы вообще удалить?
Красивая женщина - это профессия,
А всё остальное - сплошное любительство.

Bolivar

Бонни, не надо никому ничего удалять.Любая ситуация должна пройти свой эволюционный путь развития и иметь свое естественное логическое завершение. Любые насильственные методы (революционные) только усугубляют и загоняют в "дальний угол" проблему и отодвигают ее разрешение во времени.
А вообще, оба форума,на мой взгляд, очень сильно напоминают два разных типа  фармкомпаний.
Одна - со всем набором столь нелюбимых всеми нами условий работы: тотальный контроль, пренебрежение мнением низов, текучкой кадров,непогрешимостью и не подлежещим критике офисом и т. д. и т. п.
И вторая - с комфортными и спокойными условиями работы без "выноса мозга".

VEGA

ЦитуватиСкоро модеры с того форумя на этот перекочуют и начнут и тут террор.
В качестве писАтелей- пусть кочуют, в качестве модеров -нет. 
Не всем можно доверять власть,пусть даже виртуальную. :police:
Fortuna,infortuna,forti una

Директор Зоопарка (с)

ЦитуватиКому цікаво, що було причиною бану http://medpred.co.ua/forum/topic_1207/6. Пости від Афанасия и Жоры, були з одного ресурсу доступу до мережі (76 і 78).
Я тоже в сауне, не имею возвожности прочитать.

На третьем форуме? :o А зачем? :uglystupid2:
Спасибо за внимание.
stop_pressure@ukr.net

Prime

Цитата: Директор Зоопарка (с) від Квітня 11, 2013, 09:43:34 AM

Та прикол це... прикол. Форумів вже стає. Якщо що то тільки реал. Морда бить - земля валяться (майже (с) )

Директор Зоопарка (с)

Цитата: Relay від Квітня 11, 2013, 09:47:45 AM
Цитата: Директор Зоопарка (с) від Квітня 11, 2013, 09:43:34 AM

Та прикол це... прикол. Форумів вже стає. Якщо що то тільки реал. Мода бить - земля валяться (майже (с) )
Так что? Рассмотрим предложение Релая?
Запорожье. Хортица. Казачьи бои.
Спасибо за внимание.
stop_pressure@ukr.net

Корвин

Рілей, кривити душою не личить хлопові, це - вотчина стервозних жінок і політиків.

Це я до питання індиферентності клонів - пам'ятаю, як зарегав собі у вас жіночий аккаунт для меншого палєва, і хтось (не будемо показувати пальцем) замість звичайної здорової реакції почав у свої надзвичайно аналітичні сентенції транслювати власні фрейдистські питання, підозрюючи мене в гомосяцтві  :uglystupid2:

Ну і подвійні стандарти - модерам можна клоноводити скільки завгодно для створення ажитації про велику активність на форумі, а іншим зась.

Дурно це все, так що мав би сором не йти сюди зі своїм трішечки своєрідним світоглядом.

Стосовно клонів нестосовно теми медпред.ко.уа - вважаю, що вони мають право на життя, крім двох випадків:
а) імітація бурхливого обговорення в цілому чи в конкретній темі
б) імітація великої кількості людей з тотожною думкою
Если Вам не нравится то, что я пишу - значит я мудак, а Вы пушистая пуська. Успокойтесь, всё хорошо, не обращайте на мудаков внимания ;)

Prime

;) Важкі були часи тоді. На війні діють інші закони, сам розумієш. Попав під роздачу.
Не ображайся, але я і досі вважаю, що якщо мужчині подобається писати про себе "ходила", "зробила", "не знала" і так далі від імені протилежної статі то є над чим задуматися. На це зразу не відповідай, подумай, можливо ці емоції, ці сни, цей дивного кольору телефон....Я прикалуюся, не зважай))
На рахунок "легальних" клонів. Це серйозна заява, якщо ти щось таке знаєш, напиши будь ласка, можна тут, можна в приват.
Цитата: Корвин від Квітня 11, 2013, 10:35:41 AM

Стосовно клонів нестосовно теми медпред.ко.уа - вважаю, що вони мають право на життя, крім двох випадків:
а) імітація бурхливого обговорення в цілому чи в конкретній темі
б) імітація великої кількості людей з тотожною думкою

Можу підписатися під кожним словом.
За час існування форуму ми забанили більше 100 дублюючих ніків. Звичайно, на жаль, не відкидаю можливості, що хтось з них клоном не був чи був "добрим клоном". В будь якому випадку забанені мають можливість звернутися до адміністратора і пояснити ситуацію. Багато пар сидять на форумі з одного компютера, ми цю проблему вирішили в переговорах і закрили. Написати адмінові. В цьому немає нічого принизливого. Кожній адекватній людині зрозуміло, що метааналіз не може бути 100 відсотково достовірний.
Жодна політика не може бути такою, яка влаштовує всіх. Це природний процес причиною якого є те що кожна людина має свою думку, право на власний вибір. Це базові права. Права "з коробки". Розмаїття думок це не виродливість, а основна передумова еволюції(Думки).  Це основа існування сучасного суспільства і як наслідок - його маленької моделі Форуму.
PS. Про світогляд дякую. Зависті не варто, з цим ще треба було навчитися жити.

Корвин

Для кого це все серйозна справа й війна, а для кого - розваги для душі :)

Навчи свій світогляд відноситися до буковок в інтернеті легше. Для початку навчи його не бігати стрімголов туди, де недобре кашлянули в бік твоєї території ;) Будь певен - тоді до тебе прийде осягнення й інших речей, до яких ти від мене просиш пруфи, і про які всі більш-менш розумні люди і так знають.

Якщо мужчині подобається писати про себе "ходила-зробила-не знала" - то це дійсно дивно. От цікаво, як бути з мужчиною, котрий придумує, нібито іншому мужчині саме поодобається так писати, а не якось пофіг?  :angel:

Если Вам не нравится то, что я пишу - значит я мудак, а Вы пушистая пуська. Успокойтесь, всё хорошо, не обращайте на мудаков внимания ;)

Medved

Цитата: Бонни від Квітня 11, 2013, 00:10:33 AM
Хорошо бы....  Медвед, а  можна эту темы вообще удалить?

можно, но не нужно.
тема все равно будет периодически актуализироваться и обсуждаться во всех попавших под руку ветках.
потом придется зачищать со всеми вытекающими последствиями...
Como dos y dos son cuatro

Prime

4 Корвин.
"К чему стадам дары свободы? Их должно резать или стричь. "
Пушкін був геній. Перефразую: будеш тикати флешку в флопік для дискет - і флешку зламаєш і інфу не скинеш.

Корвин

Рілей, ти придумав веселкову тему там, де її немає :) Перевдягання жінок в чоловіків і навпаки для анонімізації існувало завжди, навіть у романах про середньовіччя.

І я зараз не захищаюся, було б за що і перед ким.

Я цікавлюся твоєю мотивацією, для виду зачепившись за нещирість по відношенню до індиферентності. І бачу, що в тебе дійсно наявна якась гіпергомодіагностика, що не може не наводити на певні роздуми стосовно шарів твоєї підсвідомості. На даний момент я щиро признаюся в своєму діагностичному інтересі, бо все, що треба, вже прочитав між рядками - твої припущення, ніби мені подобається бути жіночим клоном, притягнення веселкової проблеми туди, де її немає - це все вказує на певний рівень психологічної проекції в твоїх думках.

Подумай над цим ;)

а про флешки не зрозумів ні хріна :)

Prime

Ти класний чувак. Підняв настрій.
Забий вже. Дружно скажемо "ні" позиційному протистоянню яке ні до чого не веде(слава Богу).
Про флешку колись поясню. Може десь випєм разом пива, побалакаем про всю цю фігню

Корвин

Не малюй протистояння там, де є звичайний лінивий реп, котрий ніяк не збереться на роботу :)

Prime

Цитата: Корвин від Квітня 11, 2013, 11:33:57 AM
Не малюй протистояння там, де є звичайний лінивий реп, котрий ніяк не збереться на роботу :)
Бувають же ж такі лінивці  ;D . Не знаю про кого ти. Поясни будь ласка